Urzadzenie sous vide 550 lidla 5 01

  • gotowanie w temperaturze 40-99°C (regulacja co 1°C)
  • z 2 separatorami do odkładania potraw
  • do gotowania w niskich temperaturach, podgrzewania i utrzymywania w cieple
  • wyjmowany, aluminiowy garnek wewnętrzny z powłoką zapobiegającą przywieraniu
  • wyświetlacz LED, 24-godzinny timer
  • obudowa ze szczotkowanej stali szlachetnej
  • możliwość gotowania kilku potraw jednocześnie
  • 3 lata gwarancji

GOTOWANIE SOUS-VIDE
to nowoczesna metoda gotowania żywności w szczelnie zamkniętym worku próżniowym, w niskiej temperaturze, w kąpieli wodnej. Przygotowana żywnosć zachowuje substancje smakowo-zapachowe, witaminy oraz aromaty.

– Jak to zrobic?

  • Umieść wybrane produkty spożywcze w folii do gotowania próżniowego. Zapakuj próżniowo przy użyciu zgrzewarki.
  • Wybierz odpowiednią temperaturę i poczekaj, aż woda ją osiągnie. Umieść zapakowane produkty w separatorach w urządzeniu do gotowania.
  • Dobierz czas gotowania… I GOTOWE! SMACZNEGO!

W zależności od preferencji przygotowane produkty można poddać dodatkowej obróbce np.: smażeniu lub pieczeniu.

 

Cena: 249.00 PLN za szt.

Data: od 5.01.2017

Urządzenie do Sous-Vide 550 W z Lidla